sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Loput Amsterdamin ostokset

Hei taas ihanaiset! Miten teidän viikonloppu on mennyt? Mulla on koulun kevätnäytös nyt takana, se kyllä veikin tämän viikon vapaa-ajan aika tehokkaasti. Mutta selvisin hengissä! Kolme neljästä esityksestä meni oikeastaan hyvin, ja ihme kyllä, en niissä jännittänyt mitenkään hirveästi. Siinä neljännessä sitten iski lievä paniikki juuri ennen lavalle menoa ja lavalla, mutta ei sekään nyt onneksi ihan huonosti mennyt. Lähinnä itseä ihmetytti / huvitti / otti päähän, kun olin edellisenä päivänä pystynyt esiintymään (mun mittapuulla) suht rennosti ja sitten olikin taas täysi tärinä päällä. Onneksi sitten viimeiseen esitykseen sain tosi hyvän fiiliksen päälle ja nautin tanssimisesta ja meidän ihanasta koreografiasta. Ei se teknisesti ollut mikään puhdas veto (mun osaamisella vielä kaukana siitä), mutta siitä jäi tosi hyvä fiilis. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että pystyin keskittymään esityksen tunnelmaan, siihen hetkeen ja siitä nauttimiseen. Että vaikka viikko oli aika rankka, oli se kyllä tosi ihana! Tämän päivän olen antanut itseni leijua vaaleanpunaisessa hattarassa, kyllä siihen arkeen ehtii sitten taas palata. ^_^

Sitten päivän aiheeseen eli tänään esittelyssä loput shoppailuni parin viikon takaiselta Amsterdamin-reissulta. Ensimmäisen osan voi lukea täältä.

Victoria's Secretin meikkipussi ja Sparkle Gloss Lips Shine sävyssä Heartbreaker.

Tiesin, että Schipholin lentokentällä on pieni Victoria's Secretin myymälä, ja kun ryhdyin ennen reissua selvittelemään sen sijaintia, huomasin, että Schipholille on avattu toinenkin myymälä. Tämä uusi myymälä sijaitsee Schiphol Plazalla saapuvien lentojen puolella (ei siis tax free -alueella). Lähtiessä tapahtui sellainen (pieni) ihme, että en ostanut Helsinki-Vantaan tax freestä mitään. Kentällä oli yllättävän paljon ruuhkaa ja minulle jäi shoppailuaikaa vain kymmenisen minuuttia. Siinä ajassa ehdin kyllä pikaisesti katsastaa valikoimaa, mutta en sitten oikein osannut ostaa mitään.

Joten kun pääsimme Amsterdamiin, oli jo pieni hinku päästä aloittamaan reissushoppailu. ^_^ Ja koska olimme perillä hyvissä ajoin ja tiesimme, ettemme luultavasti vielä saisi huonetta hotellista, sain sitten hetken aikaa kierrellä Schiphol Plazaa, josta pian bongasinkin Victoria's Secretin myymälän. Täytyy sanoa, että olin siitä lopulta todella innoissani, sillä vaikka olen shopannut VS:n nettikaupasta monen vuoden ajan, en ole koskaan käynyt yhdessäkään myymälässä! Paikka oli isompi kuin olin odottanut, sillä olin lukenut, että se on vain pieni myymälä, jossa myydään lähinnä kosmetiikkaa ja asusteita. Tuoksuja ja vartalotuotteita oli todella paljon, mutta koska en voi tuoksuja käyttää ja olen parista VS:n vartalovoiteesta saanut allergisen reaktion, jätin ne melko lailla rauhaan. Lopulta päädyin tuohon suloiseen pinkkiraidalliseen meikkipussiin (joo, olen helppo, mutta rakastan noita Victoria's Secretin pinkkejä raitoja!) ja Sparkle-huulikilltoon tuollaisessa neutraalin persikkaisessa sävyssä, jonka nimi on Heartbreaker. Huulikiilto maksoi seitsemän euroa ja meikkipussi muistaakseni 16 euroa.

Mun tax free -ostossaldo jäi tällä reissulla aika keveäksi. Olin vähän haaveillut Estee Lauderin tämän kesän Bronze Goddess -kokoelmasta ja etenkin sen viiden luomivärin Batik Sun -paletista, mutta en nähnyt koko kokoelmaa reissun aikana missään: en Helsinki-Vantaalla, en Amsterdamin kosmetiikkakaupoissa enkä Schipholin tax freessä. Schipholilta löytyi sitten ihan reilun kokoinen Macin piste (muistaakseni lounge 1:stä), ja päädyinkin tyydyttämään kesämeikkihimoani tällä:

Mac Extra Dimension Skinfinish sävyssä Definitely Defined.

Ehdin nykyään käydä keskustan Stockan Macillä niin harvoin, etten tiedä, mitä kaikkea tästä Extra Dimension -kokoelmasta tuli meille myyntiin. Jotain ainakin, mutta kun reissun jälkeen kävin kurkkaamassa ja kysymyssä, oli myyjän vastaus, että "tuli ja meni". Joka tapauksessa, ostin vuosi sitten keväällä Lontoon Heathrow'lta Extra Dimension -kokoelman Sweet Heat -luomivärin, josta olen tykännyt tosi paljon. Tämä Definitely Defined on tämän kesän kokoelman kolmesta Skinfinish-korostuspuuterista vaalein. Se on minusta todella kaunis ja/mutta myös todella hohtava, joten ihan hirveän reilulla kädellä sitä ei kannata laittaa. Mutta tykkään.

Lisäksi ostin Schipholin tax freestä parit Ritualsin tuotteet, joita kaikkinensa kertyi reissulta "muutama":

<3 Rituals. <3

Juu, lähti ehkä vähän lapasesta, mutta järkeilin, että nämä kaikki ovat tuotteita, jotka tulee varmasti ja aika nopeasti käytettyä ja kun ne hinnatkin olivat niin edulliset! Rituals lukeutuikin "pakollisiin matkakohteisiin", sillä olen kuullut sen tuotteista paljon hyvää, mutten ole niitä aikaisemmin kokeillut. Ja kuten näkyy, ihastuin niihin täysin! Tässä laskeskelin, että kerrytin tämän saaliini viidellä erillisellä ostokerralla. ^_^

Kuvassa vasemmalta oikealle: White Rice and Cherry Blossom -vartalokuorinta, Eve's Kiss Silkening Lip Treatment -huulivoide, Rice Milk and Cherry Blossom -suihkuvaahto, Infinity Mandarin and Chinese mint -käsisaippua, Brilliant Bliss -shampoo, Lao Tze Chinese mint and Yi Yi Ren -jalkavoide ja Happy Buddha Mandarin and Yuzu -suihkuvaahto.

Täytyy sanoa, että ihastuin näissä Ritualsin tuotteissa oikeastaan ihan kaikkeen: koostumus, tuoksu, pakkaus, hinta. Myymälöissä oli ihana käydä, sillä vaikka olimme Amsterdamissa juuri äitienpäivän alla ja väkeä riitti, oli niissä silti tosi seesteinen spa-tunnelma. Kaikkia tuotteita sai testata ja nuuskia rauhassa. ^_^ Ritualsin pakkaukset ovat minusta todella tyylikkäitä ja pidin melkein kaikkien tuotteiden tuoksusta. Kaiken lisäksi näiden hinnat ovat minusta todella kohdallaan, sillä esimerkiksi suihkuvaahdot (vaahto muuten on sellaista ihanaa paksua ja kermaista!) maksoivat kahdeksan euroa ja vartalonkuorintavoide kymmenen euroa. Koko tuo ostamani satsi maksoi yhteensä vähän yli 50 euroa, mikä ei minusta todellakaan ole paha hinta, sillä tuotteet ovat ihanan ylellisiä ja laadukkaita.

En ole Ritualsiin kovin monessa paikassa törmännyt, mutta Ritualsin omasta nettikaupasta tuotteita saa tilattua myös Suomeen. Tutkiskelin asiaa vähän tarkemmin ja Ritualsin ruotsalaisesta nettikaupasta toimituskulut Suomeen ovat vain 10 kruunua eli aika edullista. Hinnat näyttäisivät olevan vähän kalliimmat kuin Amsterdamissa, mutta silti aika edulliset. Tukholmasta löytyy myös Ritualsin myymälöitä.

Shoppailuvinkkejä vielä sen verran, että Amsterdamista löytyy myös American Apparelin myymälä, josta ostin kynsilakan lisäksi kahdet shortsit tanssitunneille. Koin myös superyllätyksen kun viimeisenä iltana törmäsin käytännössä vahingossa Abercrombie & Fitchin myymälään! Minulla ei ollut aavistustakaan, että A&F:llä on nykyään Euroopassa myymälöitä muuallakin kuin Lontoossa. Siellä piti tietenkin käydä, mutta en sitten ostanut mitään. Myymälä oli kyllä lähes täydellisen identtinen Lontoon-myymälän kanssa: sijainti oli keskeinen, mutta ulospäin siitä ei melkein millään tavalla huomannut, että rakennus kätkee sisäänsä monta kerrosta Abercrombie & Fitchiä: ei näyteikkunoita, ei mainosvaloja, ei kylttejä. Sisällä taas oli samanlainen moneen kerrokseen jaettu sokkelo, jossa oli pimeää, ilmassa leijui vahva tuoksu ja  musiikki soi. Vain puolialastomat nuoret miehet ovelta puuttuivat. ^_^

Abercrombien myymälä löytyy Leidsestraatilta, jota muutenkin suosittelen shoppailusta kiinnostuneille. American Apparelilla taas on kaksikin myymälää, toinen Utrechtsestraatilla ja toinen Westerstraatilla. Minä kävin Utrechtsestraatin myymälässä.

Tulipas tätä tekstiä taas, kyllä huomaa, ettei ole vähään aikaan päässyt kirjoittelemaan. =^.^= Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia!

    Mulla on aika samanlainen Extra Dimension Skinfinish viime talven Glamour Daze-kokoelmasta, nimittäin Superb. Ihania näyttäisivät olevan molemmat <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Heh, multa on mennyt koko Glamour Daze -kokoelma ohi ja siis samoin se, että siinä on ilmestynyt mitään Extra Dimension -tuotteita, niin vähän tulee nykyään Macin kokoelmia seurailtua. En muuten omistanut entuudestaan yhtään Skinfinishiä, joten tulipahan sekin aukko omasta meikkikokoelmasta täytettyä. :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!