maanantai 12. elokuuta 2013

Lisää synttärilahjoja

Kerroin teille jo aikaisemmin parista synttärilahjahankinnasta Yves Rocherilta (jutut voi lukea täällä ja täällä). No, tein niiden lisäksi vielä kolmannenkin syntymäpäivälahjatilauksen (hei synttärit on vaan kerran vuodessa, right?). Nimittäin BeautyBay lähetti syntymäpäivälahjaksi alekoodin, jolla sai kymmenen prosenttia alennusta kaikista tuotteista. Koska olin aikeissa muutenkin shopata BeautyBaylta uuden Urban Decayn Primer Potionin, oli nyt hyvä tilaisuus hyödyntää alekoodikin.

Tätä tilausta muuten sitten odotettiin. Ja odotettiin. BeautyBayhan on englantilainen firma, joten oletin, että tilaus tulee noin viikossa. BB:n nettisivujen mukaan normaali toimitusaika Suomeen on 5 - 7 työpäivää. No, tämän saapuminen kesti kolme viikkoa. Kaiken lisäksi se saapui juuri, kun olimme lähteneet mökille kesäloman viettoon, joten jouduin odottamaan "lahjaani" yhteensä neljä viikkoa. Se on pitkä aika, varsinkin, kun tätä ihan oikeasti odotin kuin pikkulapsi joulupukkia ja juoksin joka päivä postilaatikolle katsomaan, jos saapumisilmoitus olisi tullut. Odottavan aika on pitkä.

Onneksi paketin sisältö oli odotusten arvoinen. UDPP:n lisäksi ostin "pari" muutakin juttua.

Oooo, mikä paketti!

Tässä vähän tarkemmat esittelyt uusista kavereista:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion ja Pixi Beautyn Tinted Brilliance Balm sävysä Lucent Glow.

Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion on ihan ehdoton HG-tuotteeni, josta olen kirjoitellut täällä. Joten kun vanha tuubi alkaa osoittaa loppumisen merkkejä, on syytä hankkia uusi. Pixi Beautyn tuotteita olen jo pitkään halunnut kokeilla, enkä vähiten siksi, että merkin pakkausten keijukaiskuvioinnit vetoavat minuun. ^_^ Lopulta päädyin tähän Tinted Brilliance Balmiin, joka on siis kevyttä väriä antava huulirasva. Sävyksi valitsin hennon vaaleanpunaisen Lucent Glow'n, joka on hyvin vaalea ja hento. Helppo tuote, jota voi lisäillä huoletta ilman peiliä. Tässä on muuten samanlainen kierresysteemi kuin Cliniquen Chubby Stick -kynässä ja sen monissa seuraajissa, joihin tämä Pixinkin huulivoidekynä selvästi lukeutuu.

Fudgen Salt Spray ja Tangle Teezer mallia Feline Groovy.

Tangle Teezer on ollut minulla hankintalistalla jo ikuisuuden, mutta jostain syystä en vaan ole saanut sitä aikaisemmin hankittua. Hyvä, että nyt sain. Tämä Feline Groovy -malli on matkamallia, joka on hieman pienempi kuin "normaalit" Tangle Teezerit ja lisäksi siinä on kansi, joten harjaa on helppo kuljettaa mukana eikä se sotkeennu muihin tavaroihin. Tykkään tuosta leopardikuviosta tosi paljon, minusta se sopii tähän tosi hyvin. Miau! ^_^

Fudgen Salt Spray on myös ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa. Sijoitan sen omassa mielessäni samaan kategoriaan kuin Tigin Sugar Shock -sokerisuihkeen (siitä olen kirjoitellut täällä), joka on ollut tänä kesänä ihan ehdoton kesätukkatuotteeni. Mutta koska kosmetiikka-addikti aina etsii ja haluaa kokeilla uutta, hankin kokeeksi tämän Fudgen suolasuihkeen, joka on saanut ihan hyviä arvioita. Parin kokeilukerran perusteella voin sanoa, että vaikuttaa kelpo tuotteelta, vaikka vielä en osaa sanoa, peittoaako Tigin Sugar Shockia. Tuoksu tässä ainakin on miedompi eli jos et tykkää Sugar Shockin makeudesta (joka minusta on aivan hurmaava, mutta ymmärrettävästi ei ehkä kaikkien mieleen), tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen.

Pai Skincaren Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator -kuorinta-aine ja
Rouge Bunny Rougen Mattifying Primer Metamorphoses.

Ja lisää pitkään kokeiltavien listalla olleita merkkejä: Rouge Bunny Rouge. Merkki ja sen tuotteet ovat vilahdelleet aika monessa seuraamassani blogissa ja sen hieman tummasävyinen romanttinen henki, kauniit pakkaukset ja kiitellyt tuotteet ovat tosiaan jo pidemmän aikaa kutkuttaneet mieltäni. Nyt sitten päätin ottaa testaukseen tämän mattapintaa lupaavan Mattyfying Primer Metamorphoses -primerin. Olen jostain syystä tosi huono käyttämään primereita, vaikka tarvetta todella olisi. Toivotaan, että meistä tulee tämän Rouge Bunny Rougen -rimerin kanssa kaverit. Ainakin pullo on todella kaunis. Ja ainakin tämä selvisi oikein mallikkaasti todellisesta tulikokeesta, testasin tämän nimittäin viime viikolla, kun oli se superkuumankostea päivä ja hikoilin tuntitolkulla bussissa, kampaajalla ja tanssitunneilla. Veikkaan, että ilman tätä meikit olisivat liuenneet alta aikayksikön, mutta tämän kanssa nassu pysyi kohtuullisen siedettävänä koko kuuman päivän. Vaikuttaa siis lupaavalta.

En ole mikään himoekoilija kosmetiikan tai minkään muunkaan suhteen, mutta viime aikoina olen vähän puolivahingossa innostunut käyttämään monia luonnonkosmetiikan merkkejä. Tämä Pai Skincaren kuorinta sopii hyvin joukon jatkoksi. Pain tuotteet on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille ja Pain tavoitteena kuulemma onkin olla puhtain kasvipohjainen luomusarja, joka ei ärsytä herkkääkään ihoa. Ainakin tämä kuorinta tuntuu täyttävän kriteerit, sillä tämän rakeet ovat todella hellävaraiset eivätkä raavi ihoa yhtään. Muutenkin iho jää kuorinnan jäljiltä ihanan pehmeäksi. Tykkäsin.

Nailtiques Colour & Repair -pakkaus.

Sitten viel' hoitosetti kynsille. Olen täällä blogissa kertonyt kynsieni pelastusoperaatiosta (jälkimmäinen postaus löytyy täältä), jossa olennaisena elementtinä on ollut Nailtiquesin Formula 2 -hoitolakka. Koska luottoni tähän ihmeaineeseen on kova, halusin ostaa sitä pullon jemmaan, jotta se ei pääse loppumaan yllättäen. Tässä pakkauksessa on tuon hoitolakan lisäksi hoitava värilakka sävyssä Havana (joka BeautyBayn mukaan on musta, mutta ainakin pullossa näyttää kyllä enemmän tummanpunaiselta), Oil Therapy -kynsiöljy sekä minikokoinen asetoniton kynsilakanpoistoaine.

Tällaisia synttärilahjoja siis. Kohtahan sitä voikin alkaa jo katsella joululahjoja. ^_^
Ihanaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi ei, tiedän niin tuon tunteen, kun odottaa pakettia kuin kuuta taivaalta ja sitten se jumittaakin jossain. Mulla on tällä hetkellä pieni paniikki, kun tilasin reissua varten uuden uikkarin 8 päivää sitten ja sen olis pitänyt jo saapua mutta mulle ei ole edes tullut sitä lähetysvahvistusta. Olen lähdössä torstaina, joten ärsyttää jos en ehdikään saada sitä siihen mennessä!

    Anyway, mun piti sanoa tuosta Pixin brilliance balmista, et ois kiva saada siitä joku arvio. Muhun kans vetoaa Pixin tuotteet ihan vaan sen brändin ansiosta, mut sit kaikki tuotteet joita oon kokeillu eivät ole olleet niin hyviä kuin oisin toivonu.

    VastaaPoista
  2. Juu, joskushan sitä ihan unohtaa, että on tilauksen tehnyt, kunnes paketti sitten tupsahtaa kotiin, mutta nyt ei todellakaan käynyt niin! Ja voi ei, toivottavasti sun uikkari ehtii tulla ennen matkaa! Tuo on kaikkein inhottavinta, kun haluaa jonkun jutun tiettyyn päivään mennessä ja sitten saa hermoilla, ehtiikö se tulla.

    Ja kiitos postausideasta, teen tuosta Pixin huulivoiteesta tarkemman esittelyn, kunhan ehdin sitä vähän enemmän käyttää. Olen myös kuullut vähän samaa näistä Pixeistä, että kaikki tuotteet eivät välttämättä ole ihan huippuhyviä. Tämä Brilliance Balm kyllä vaikuttaa lupaavalta!

    Ihanaa matkaa ja pidetään peukkuja uikkarin suhteen! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!