lauantai 17. elokuuta 2013

Visiitti Lumenen tehtaanmyymälään

Päätin käyttää viimeisen virallisen kesälomapäiväni (tai osan siitä) käymällä viimein Lumenen tehtaanmyymälässä Espoon Kauklahdessa. Asun periaatteessa suht lähellä Lumenen tehdasta ja tehtaanmyymälää, mutta koska minulla ei ole omaa autoa ja julkisilla liikkuminen on Espoossa, hmmm, hieman haastavaa (periaatteessa melkein minne tahansa pääsee kyllä julkisilla, mutta se kestää, sillä reitit kiertävät yleensä sitten puoli Espoota), en ole koskaan käynyt siellä.

Täytyy kyllä sanoa, että oli tosi positiivinen kokemus ja menen varmasti toistekin. Ensinnäkin pääsin perille kohtuullisen sujuvasti pienellä kävelyllä ja yhdellä bussilla. Myymälän löysi helposti, sillä sinne oli hyvät opasteet, ei siis pelkoa eksymisestä tai haahuilusta tehdasalueella. Kaiken lisäksi myymälä oli paljon isompi kuin olin odottanut ja tavaraa oli vaikka kuinka paljon.


Myymälässä oli normaalihintaisten Lumenen, Lumene Natural Coden ja Cutrinin tuotteiden lisäksi paljon kakkoslaatuisia ja aletuotteita. Kakkoslaatuiset tuotteet ovat ymmärtääkseni sellaisia, joissa on pakkauksessa mennyt jotain pieleen, esim. teksti vinoon, sisältö pitäisi olla samaa kuin normaalistikin, ellei sitten ole toisin mainuttu. Nyt myymälässä oli myös Lumenen bb-voidetta, johon oli ilmeisesti sekoittunut kahta eri sävyä, sillä myymälässä olleen lapun mukaan sävy oli sävyjen 01 ja 02 väliltä. Voiteen olisi saanut viidellä eurolla, mutta sävy näytti sen verran tummalta, että jätin sen ostamatta.

Olisin voinut viettää myymälässä aikaa vaikka kuinka kauan, ja siihen nähden selvisin sieltä ihan maltillisen saaliin kera ja kohtuullisessa ajassa, ainakin omasta mielestäni. ^_^ Katsotaanpa.

Ooo, siellähän on vaikka mitä!

Tässä koko saalis.

Ei ollut kallista ei.

Vähän meikkejä, vähän vartalonhoitoa, vähän ihonhoitoa siis. Katsotaanpas niitä vähän tarkemmin.

Kaksi luomiväriduotesteriä ja Blueberry Long-wear Crystal -luomiväri sävyssä 20 Frosted Forest.

Nämä Lumenen luomiväriduojen testerinapit maksoivat kolme euroa kappaleelta. Minusta nämä Lumenen luomiväriduot ovat uudistumassa, ainakin tuolla tehtaanmyymälässä näkyi uudennäköisiä, pyöreässä rasiassa olevia duoluomivärejä, ja se ehkä selittää näiden superedullisen hinnan. Ja koska en kuitenkaan käytä pakkauksissa mukana olevia aplikaattoreita, ei testerimuoto haittaa yhtään. Jos nyt tulkitsin sävyt oikein Lumenen nettisivuilta, on vasemmalla olevan napin sävyn nimi 2 Kimaltava lampi ja oikealla olevan 6 Honkien huminaa. Yksittäinen luomivärinappi sävyssä 20 Frosted Forest (suomeksi sävyn nimi on Maa kuurassa) taas oli kakkoslaatua ja maksoi viisi euroa. Olen tykännyt näistä Lumenen Blueberry Crystal -luomiväreistä, niissä on minusta miellyttävän silkkinen koostumus, runsaasti pigmenttia ja kaunis hohde. Mutta suoraan sanottuna näillä on minusta normaalisti aika kova hinta, ja ostan kyllä mieluummin vaikka MACin luomivärinapin, joka on lähellä samaa hintaluokkaa. Alesta näitä ostan kuitenkin mielelläni, jos kivoja sävyjä osuu kohdalle.

Wild Rose Volume -huulikiillot sävyissä 25 (yllä) ja 5.

Sitten ostin kaksi Wild Rose -huulikiiltoa, kakkoslaatua nämäkin ja hintaa neljä euroa kappaleelta. Sinikorkkisen kiillon sävyn numero on 25 (näillä ilmeisesti on vain numerot, ainakaan en Lumenen nettisivuilta löytänyt nimiä) ja kullanvärisen korkin kiillon sävyn numero on 5. Nettisivuilta muuten opin, että cremesävyissä on sininen korkki ja helmiäissävyissä kullanvärinen korkki, siinä siis selitys erilaisille pakkauksille. Täytyy tunnustaa, ettei minulla ole tainnut koskaan ennen olla Lumenen huulikiiltoa! Ainakin ekalla testauksella molemmat tuntuivat ihan miellyttäviltä tuttavuuksilta, värit ovat aika kevyitä ja helppoja.

Angry Birds by Lumene Karpalo Vartaloemulsio ja Mustaherukka Shampoo & Suihkugeeli
ja silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille.

Kun myymälästä löytyi Angry Birds by Lumene -tuotteita, piti niitäkin haalia pari mukaan. Itselleni ostin keltaisessa tuubissa olevan karpalovartaloemulsion ja miehekkeelle tuomisiksi mustaherukan tuoksuisen shampoon ja suihkugeelin yhdistelmän. Nämä maksoivat 5,55 euroa kappaleelta (ja mustaan tuubiin oli pakko jättää tuo ruma hintalappu, sillä se ei suostunut irtoamaan). Ja sitten, tätä ei vaan voinut jättä ostamatta: Lumenen kehuttu silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille tuplakokoisessa 200 ml:n pullossa maksoi vaivaiset kaksi euroa! Kuuden putelin laatikon olisi saanut kympillä, mutta mulle tuo yksikin riittää kyllä aika pitkäksi aikaa. ^_^

Matkakokoiset Kirkastava Naamio & Mikrokuorinta x 2 ja parranajovoide x 3.

Sitten ostin vielä parit matkakokoiset tuotteet eli kaksi Kirkastava Naamio & Mikrokuorintaa (1 e/10 ml) ja miehekkeelle lisää tuomisia eli kolme parranajovoidetta (0,50 e/15 ml). Kirkastavan naamion jo testasin heti eilen ja tykkäsin, tätä voisin ostaa täysikokoisenakin.

Ai niin, kassalta sai ottaa vielä ilmaisen näytteen:

Natural Code Clear It Up -puhdistusgeeli ja Glow Without Shine -kosteusvoide.

Eli Natural Coden geeliputsari ja kosteusvoide. Nämä ehdin jo kokeilla, putsari oli ihan ok, muttei herättänyt mitään suurempia tunteita, kosteusvoide ei oikein kolahtanut, tuntui ihollani vähän tahmealta ja silikoniselta eikä ainakaan minulla pitänyt kiiltoa poissa, vaikka niin kai olisi tarkoitus.

Ihonhoitotuotteita ostin siis aika vähän, osittain siksi, etten kovin hyvin tunne Lumenen ihonhoitotuotteita, mutta osittain kyllä siksikin, ettei mitään suurempia tarpeita tällä hetkellä ole (toisin kuin luomiväreille ja huulikiilloille, joista mulla tunnetusti on huutava pula =^.^=). Mutta pääseehän näillä hyvin alkuun ja kuten jo alussa totesin, varmasti käyn tuolla toistekin.

Lumenen tehtaanmyymälä löysyy osoitteesta Lasihytti 1, alapiha, Kauklahti, Espoo, ja se on avoinna ma - pe klo 11 - 18 ja la klo 10 - 16. Auton lisäksi perille pääsee suht helposti myös junalla, sillä tehdas on radan varrella ja Kauklahden juna-asemalta on sinne kävelymatka.

Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Noinkohan muistin sitten wp-putsarin laatikkohinnan väärin? Laatikkohinta 10 €/ 6 kpl x 200 ml kuulostaa hiukan kohtuullisemmalta kuin 6 €, vaikka onhan putsari siltikin edullista.

    Kivoja löytöjä olet tehnyt. Mulla on myös Honkien Huminaa duo (irrotettuna pannusta) ja se on oikein hyvälaatuinen. Pidän myös Lumenen luomivärejä normaalinhintaan vähän turhan hintavina "vain Lumeneksi" vaikka kovasti mainostavatkin suomalaisella kehitystyöllä ja marjatiivisteillä. Alennettuun hintaan mm. aaltokuvioiset solot on kuitenkin oikein mieluisia löytöjä.

    VastaaPoista
  2. Voihan se olla, että tuo putsarilaatikko on ollut tarjouksessa tms.? Mutta halpaahan tuo on joka tapauksessa, se on totta!

    Juuri mietin, mistä johtuu, että pidän Lumenea vähän, no, ei niin houkuttelevana ja että en ole valmis maksamaan tuotteista normaalihintaa, vaikka ne olisivat laadukkaita. Ehkä se sitten on tuo markettisarjan leima. Nyt voisin kyllä vähän skarpata ja alkaa vähän useammin suosia Lumeneakin, monet tuotteet kuitenkin ovat oikeasti hyviä ja ovathan ne sentään kotimaisia, valmistettu melkein meidän naapurissa. :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!