maanantai 16. syyskuuta 2013

Bonne Étoile ja Highlands

Voi tätä kosmetiikkahamsterin logiikkaa, välillä sitä itsekin hämmästelee. Olen onnistunut hillitsemään itseni kahden tämän syksyn the luomiväripaletin kohdalla aika hyvin. Olen nimittäin malttanut mieleni ja jättänyt Diorin ihanaisen Mystic Metallics -viisikon Bonne Étoilen ja IsaDoran blogosfääriä värisyttäneen Highlands-paletin kauppoihin. Diorissa on hieman hidastanut hinta, sillä paletti kustantaa normaalihintaisena lähes 70 euroa. IsaDoran Highlands taas on näyttänyt kauniilta, mutta ei ehdottoman uniikilta minun jo kohtuullisen laajaan nude-beige-ruskea-luomivärivalikoimaan nähden.

Kunnes sitten viime viikolla kohtaamieni erinäisten kosmetiikkaan liittyvien pettymysten jälkeen päätin, että ostan ainakin toisen. Päätöstäni vauhditti myös bloggaajien keskuudessa kiertänyt tieto, että IsaDoran Highlands on jo loppunut monesta paikasta eikä sitä ilmeisesti ole tulossa lisää ainakaan kovin pian.

Niin sitten suuntasin perjantaina keskustaan vielä yksi Kicksin 20 prosentin aleseteli taskussa poltellen. Ilokseni huomasin, että Kampin uusi Kicks-myymälä oli jo avautunut, ja vielä enemmän ilahduin, kun huomasin, että avajaistarjouksena siellä sai 20 prosentin alennuksen kaikista tuotteista! Ja niin, arvaatte varmaan, miten siinä kävi.


Diorin Bonne Étoile ja IsaDoran Highlands.

Palettikuvat ovat aika surkeita, mutta otin teille swatchkuvia molemmista upeuksista senkin edestä. ^_^

IsaDoran Highlands-paletti.

IsaDoran Highlands-paletti on IsaDoran syyskokoelman ehdoton helmi. Siinä on viisi luomiväriä, joista vaalea sävy on hohtava, kaksi sävyistä on metallisia ja glitterisiä ja kaksi sävyä mattavärejä. Aika hyvä yhdistelmä eri koostumuksia ja kun lisäksi sävyt ovat hyvin pigmenttisiä ja suht neutraaleja olematta kuitenkaan tylsiä, onkin jo aika voittajapaletti valmiina. ^_^ Tässä sävyt swatchattuna:


Highlands swatchattuna.

Tein lauantaina meikin kahdella vasemmanpuoleisella sävyllä ja vaikka tykkäsin lopputuloksesta, täytyy sanoa, että tuosta toisena olevasta vihertävän ruskeasta metallisävystä putoilevan hileen määrä oli aika järkytys. Kävin silmänaluset kertaalleen läpi puhdistusaineen kanssa (Bioderman puhdistusvesi on muuten oiva apu tällaisissa tilanteissa), mutta kun koko meikki oli jo melkein valmis, huomasin, että sitä glitteriä olikin pitkin poskia. Siinä vaiheessa minulla ei enää ollut aikaa pestä meikkejä pois ja aloittaa alusta, joten oli tyydyttävä vain siistimään pahimmat vahingot - tosin aika huonolla menestyksellä, sillä glitter oli tarttunut ihooni mukavan napakasti eikä hankailu kasvopaperilla juuri auttanut. Ensi kerralla siis teen silmämeikin ensin ja kasvomeikin vasta sitten, mitä en yleensä ikinä tee, koska en vaan tykkää sutia silmämeikkiä alastomaan nassuun. Highlands-paletti maksoi Kicksissä 24,50 euroa, mistä tuli vielä 20 prosentin alennus.

Ja sitten Diorin ihanuus:



Diorin Bonne Étoile.

Diorin Bonne Étoile ilmestyi Diorin tämän syksyn Mystic Metallics -kokoelmassa ja jos minulta kysytään, se on tämän kokoelman helmi. Värit ovat upean syvät ja pigmenttiset ja olin aivan myyty, kun ensi kertaa pääsin niitä swatchaamaan. Katsokaa nyt:




Dior Bonne Étoile swatchattuna.

Upeat vai mitä? Minusta ne ovat luonnossa vielä upeammat. En ole Bonne Étoilea vielä ehtinyt meikissä kokeilla, mutta uskoisin, että tällä saa loihdittua niin vaaleamman päivämeikin kuin tummemman ja dramaattisemmankin ilta- tai juhlalookin. Hintaa tällä oli Kicksissä 66,90 euroa, josta sain sitten sen 20 prosenttia alennusta.

Että tällaiset "repsahdukset" tällä kertaa. ^_^ Tosin en usko, että kumpaakaan tulen katumaan. Highlands olisi luultavasti jäänyt kaivelemaan, jos olisin jäänyt ilman, ja Diorin Bonne Étoile on vaan upea ja myös aika uniikki ainakin minun kokoelmissani.

Käykö teille koskaan näin, että olette jo päättäneet jättää jotain ostamatta ja sitten kuitenkin ostatte sen?

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Taidan olla outo, kun en ymmärrä hypetystä kummankaan paletin kohdalla :) Mutta sulla kävi tuuri, kun sait molemmat niin hyvään hintaan, joten go sis!

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitos! Etkä sä mun mielestä ole yhtään outo, eihän kaikki tykkää kaikesta. :-) Tuo Highlandsin hypetys vähän imaisi mut mukaansa, en alkuun mitenkään riehaantunut siitä. Mutta nätti se on. Bonne Étoile taas aiheutti heti ensinäkemällä wau-efektin.

    VastaaPoista
  3. Highlands-hypetys sai minut liikkeelle keskustaan ihan vaan sitä katsomaan, mikä on melko harvinaista. Mutta jätin sen kauppaan, jotenkin vaan se ei sitten livenä niin innostanutkaan.

    Bonne Étoilen kotiutin, olin jo kaupassa kääntänyt sille selkäni ja päättänyt, että en ota! Sitten kuitenkin uusi vilkaisu kämmenselkään tekemiini swatcheihin ja pyörsin ympäri takaisin Kicksiin ja niinhän mä sitten huomasin pyytäväni sitä myyjältä. ;-) Sentään alekupongin kera ja lisäalea 2,50€ bonussetelillä. Olihan se silti vielä aikas kallis (se on kuitenkin vaan luomiväripaletti ;-) ), mutta on se ihana!!

    VastaaPoista
  4. Hehee, Bonne Étoilessa on vetovoimaa! :-) Sen swatchit saivat minutkin huokailemaan ihastuksesta, ja jos olisin ottanut näistä vain toisen, olisi se varmaan ollut Bonne Étoile. Mutta juu, kyllä nämä Diorin viisikot ovat sellaissa hinnoissa, ettei niitä ihan joka päivä viitsi ostella. Mutta toisaalta ihanaa saada välillä pientä luksusta arkeen. :-)

    VastaaPoista
  5. Loistavat ostokset, varsinkin BE!

    VastaaPoista
  6. Kiitos, olen ihan samaa mieltä! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!