sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Victoria's Secretin vartalotuoksut

Fanitan aika täysillä Victoria's Secretiä ja shoppailen säännöllisesti VS:n verkkokaupassa. Olen ollut kantis jo monen vuoden ajan, ja olen kirjoitellut Victoria's Secretistä tänne blogiinkin jo useamman kerran, aiemmat postaukset löydät Victoria's Secret -tunnisteen alta.

Viimeksi shoppailin tuolla nettikaupassa joulun jälkeen alennusmyynneissä ja bongasin alesta silloin liudan Victoria's Secretin vartalotuoksuja ihan huimassa alessa. Tuoksut maksoivat muistaakseni kolme tai neljä dollaria kappaleelta, kun niiden normaalihinta on luokkaa 15 dollaria. Mutta voi ei, Victoria's Secretin nettikauppa ei toimita tuoksuja ulkomaille tai ainakaan Suomeen! Ja niin tuoksut jäivät ostamatta.

Kehitin noista vartalotuoksuista kuitenkin sellaisen pakkomielteen, ettei asia jäänyt siihen. Aloin miettiä, mistä muualta voisin tuoksuja saada käsiini. Ystäväni oli lähdössä samoihin aikoihin reissuun, ja kysyinkin häneltä, jos hän voisi tuoda minulle jonkun vartalotuoksun, jos osuisi kohdalle. Ja voi kyllä, hän osti minulle Kööpenhaminan lentokentän Victoria's Secret -myymälästä Strawberries & Champagne -vartalotuoksun! Ihan tarkalleen ottaen näiden nimi on muuten Fragrance Mist, ja useimmista tuoksuista löytyy lisäksi myös suihkusaippua ja vartalovoide ja monista myös "oikea" tuoksu eli perinteisempi hajuvesi.

Ja siis tuoksuhan oli niin ihana, että niitä piti saada lisää! Sainkin blogikollegoilta vinkin, että nettikaupat NordicFeel ja Parfyymi myyvät ja toimittavat Suomeen näitä himoitsemiani vartalotuoksuja.

Victoria's Secret Fragrance Mistit Lemon Escape, Strawberries & Champagne ja Coconut Passion.

Ja niin kokoelmani kasvoi Lemon Escape ja Coconut Passion -tuoksuilla. Ah ja nam, nämä ovat aivan ihania!

Victoria's Secret Fragrance Mist Strawberries & Champagne.

Strawberries & Champagnen tuoksussa on aluksi selvä pirskahdus shampanjan kirpeyttä, mutta pian se pehmenee hieman kukkaiseksi, vaikkakaan ei minusta kovin marjaisaksi tai mansikkaiseksi. Ihana naisellinen ja pehmeä tuoksu, jossa on vähän twistiä tuon shampanjan ansiosta.

Victoria's Secret Fragrance Mist Lemon Escape.

Lemon Escape taas on "karkkituoksu" eli hyvin makea tuoksu, jossa on tymäkästi makeaa sitruunaa ja kookosta. Minusta tämä tuoksuu aivan sitruunapiirakalta ja minulla tulee tästä jokin sitruunamarenkipiiras mieleen. Nam. ^_^

Victoria's Secret Fragrance Mist Coconut Passion.

Ja Coconut Passion taas, ah! Todella makea ja karkkinen tuoksu, jossa yhdistyvät vanilja ja kookos. Tämä on todellinen superherkku! Jo kun tätä suihkauttaa pullosta, se ilmaan jäävä tuoksu on vaan niin ihana, että tekee mieli hihkua ja tehdä kärrynpyöriä. No ainakin kuvaannollisesti. ^_^

Kovin vahvoja nämä fragrance mist -tuoksut eivät ole heti pullosta suihkittunakaan, ja tuoksu haihtuu kohtuullisen nopeasti. Minulle se sopii, sillä olen enemmän tai vähemmän hajuherkkä enkä yleensä voi ns. tavallisia hajuvesiä käyttää. Pullot ovat sentään todella reilun kokoisia, 250 ml, joten tuoksua voi kyllä suihkia hyvinkin reilusti eikä sitä ainakaan pullon koon takia tarvitse säästellä. Tuoksua voi myös vahvistaa yhdistelemällä sitä saman tuoksun muihin vartalotuotteisiin eli suihkusaippuaan ja vartalovoiteeseen.

Herkullinen kolmikko.

Ja hei ilouutisia kaikille VS-faneille, Victoria's Secret nimittäin lipuu pikku hiljaa lähemmäksi meitä suomalaisiakin, sillä VS:n kosmetiikkatuotteet ovat tulleet myyntiin Ruotsin-laivoille! Viking Line taisi voittaa kisan parilla päivällä, mutta Ostolakossa-blogin Virve tiesi kertoa, että Silja Serenade seurasi melkein heti perässä. Ehkä seuraavaksi saamme Victoria's Secretin tuotteet myyntiin Helsinki-Vantaalle?

Tietääkseni toistaiseksi ainoat "oikeat" Victoria's Secretin myymälät Euroopasta löytyvät Lontoosta, niissä myydään siis koko Victoria's Secretin repertuaaria (tai ainakin alusvaatteita). Lisäksi kosmetiikkaan painottuvia lentokenttämyymälöitä löytyy jo aika monilta Euroopan lentokentiltä, tietääkseni ainakin Tukholmasta, Kööpenhaminasta, Amsterdamista ja Brysselistä. Tietääkö joku jonkun muunkin lentokentän?

Löytyykö muita Victoria's Secret -faneja? Oletteko tutustuneet näihin tai muihin Victoria's Secretin tuoksuihin tai vartalonhoitotuotteisiin?

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Varmasti ihania tilasin vasta vähän aika sitten ekan vs vartalovoiteen ja rakastuin tuoksuun täysin.Jopa puoliso piti suuresti siitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, VS:n vartalovoiteetkin ovat ihania! Minulla ne vaan jostain syystä ärsyttävät ihoa, joten olen joutunut antamaan omani eteenpäin. Ja meilläkin mies on muuten myös kehunut näitä tuoksuja, mikä on aika harvinaista! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!