keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Blogi 2 v. ja synttäriarvonta!

Tänään on kuulkaas sellainen merkkipäivä, että pikkuinen blogini täyttää kaksi vuotta! Hassua, miten aika kuluu nopeasti. Ja toisaalta tuntuu, että siitä on jo piiiiitkä aika, kun tein ensimmäisiä postauksia blogiini.


Koska blogia ei olisi ilman teitä rakkaita lukijoita, haluan tälläkin kertaa juhlistaa merkkipäivää muistamalla teitä. Ja sehän tarkoittaa.... arvontaa! Kyllä! Tällaisen palkinnon tällä kertaa teille loihdin:

Synttäriarvonnan palkinto: Guerlainin Terracotta Bronzing Essentials -setti ja OPIn Kiss Me I'm Brazilian.

Arvonnan palkintona on Guerlainin Terracotta Bronzing Essentials -setti, joka sisältää Terracotta-aurinkopuuterin sävyssä 02 ja matkamallisen, sisäänkierrettävän siveltimen, sekä OPIn täydellinen pinkki lakka Kiss Me I'm Brazilian OPIn tämän kesän Brasilia-kokoelmasta.

Molemmat palkinnon tuotteet ovat uusia, avaamattomia ja käyttämättömiä, Guerlainin setin otin paketista vain kuvaamista varten. Ja molemmat olen hankkinut arvontaan ihan omilla rahoillani.

OPIn Kiss Me I'm Brazilian ilta-auringossa.



Guerlain Bronzing Essentials -setti.

Arvonta on avoin kaikille, mutta haluan kuitenkin huomoida lukijani. Eli jos luet blogia Bloggerin tai Bloglovinin kautta, saat arvontaan kaksi arpaa. Jos et vielä ole blogin lukija voit liittyä lukijaksi, mutta olisi tietenkin kiva, että jäisit tänne myös arvonnan päätyttyä. ^_^

Ja sitten säännöt:

1. Arvonta on avoin kaikille. Yhden arvan saat jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot oman kauneusniksisi, -vinkkisi tai -salaisuutesi. Se voi olla jotain ihan simppeliä ja lyhyttä tai sitten perusteellista ja monimutkaista, sana on vapaa. ^_^

2. Toisen arvan saat olemalla blogini lukija (Bloggerin ja Bloglovinin kautta) tai liittymällä lukijaksi. Jos olet lukija, kerrothan mitä kautta blogia seuraat ja nimimerkkisi, jos se ei kommentissasi muuten näy.

3. Jätä myös toimiva sähköpostiosoite, jotta tavoitan sinut, jos arpaonni suosii sinua!

4. Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 15.10. klo 24 asti.

Ihanaa viikkoa ja onnea kaikille arvontaan! <3

51 kommenttia:

  1. Ihana arvonta!

    Paras kauneusvinkkini on levätä paljon, juoda riittävästi vettä, huolehtia ihon puhdistuksesta ja kosteutuksesta sekä hymyillä :)

    Kahdella arvalla mukana. Bloggerin kautta seuraan.

    rokkikaisuli(a)gmail.com

    VastaaPoista
  2. 1. Kauneusvinkkini on niinkin yksinkertainen kuin terveelliset elämäntavat yhdistettynä ihotyypille sopivaan hoitorutiiniin. Itse huomaan heti ihon kunnossa kun ruokailu lipsuu hese-mäkki-linjalle ja veden juonti unohtuu. Lisäksi kannattaa testata millainen ihonhoitorutiini omalle iholle sopii parhaiten, etenkin kuorinnan tyypillä on paljon vaikutusta.

    2. Olen lukijasi Bloggerin kautta (mahdollisesti myös Bloglovinin kautta). Eli kahdella arvalla mukana. :)

    Syysterveisin,
    Leben / meikki_monsteri@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Voi, miten ihanat palkoinnot! Olen blogger lukijasi - siis kaksi arpaa.

    Kauneusvinkkejä on itseasiassa monta.. huolellinen päivittäinen ihonhoito, kunnon yöunet ja hymy. Ja tietysti kissojen kanssa sylittely monta kertaa päivässä :)

    mintunhelminauha@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Oikein hyvää synttäripäivää blogillesi! Itse olen vielä melko tuore lukija, mutta kovasti ihastunut blogiisi ja tulen kyllä pysymään menossa mukana jatkossakin :)

    Oma kaunesniksini on varsin simppeli. Riittävät yöunet, runsas vedenjuonti ja ihon puhdistus sekä kosteutus omalle iholle sopivilla tuotteilla, siinäpä se. Lisäniksinä mainitsen suurimmalle osalle tutun asian eli sen, että silmänympärysvoide kannattaa säilyttää jääkaapissa - ainakin omat silmänympärykseni rakastavat aamuisin hieman viileää voidetta :)

    noora.ruuhimaki@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ai niin! GFC:n kautta seurailen blogia!

    VastaaPoista
  6. Synttäritoivotuksia blogillesi! :)
    Olen uusi lukija (Blogger), joten yhdellä arvalla mennään.
    Mielestäni pelkkä hymy on tarpeeksi kaunistamaan kasvoja. Mutta on tärkeää myös löytää itselleen sopiva kauneusrutiini ja parhaat tuotteet!
    inthispartoftown(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Hyvää syntymäpäivää! GFC:n kautta seurailen, ja paras kauneusvinkkini on hyvä ja kasvispitoinen ravinto + vesi. Näistä olen omassa blogissani paljon kirjoitellutkin, kosmetiikapostausten lomassa.

    Eli kahdella arvalla mukana ja s-postiosoite on: dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
  8. 1. Kauneusvinkkini. Hmm.. Näin akneihoisena suosittelisin menemään ihotauti lääkärille mieluummin aiemmin kuin myöhemmin, nimimerkillä jouduin vuosia kärsimään turhaan kun "kyllä-ne-oikeat-tuotteet -sieltä-vielä-löytyy". Ei välttämättä löydy.

    2. Olen lukija bloglovinin kautta (hallah).
    ameochi (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  9. Onnea
    Kauneusvinkki terveellinen ravinto,stressin välttäminen ym
    Julkinen lukija bloggerin kauttaa nimimerkillä eekku80
    eekku80@netti.fi
    2arpaa

    VastaaPoista
  10. Onnea syntymäpäivänäsi :) olen lukija bloggerin kautta :)

    Kauneusvinkkini: korosta parhaita puoliasi, liiku, syö terveellisesti, hymyile ja nauti elämästä!

    VastaaPoista
  11. arvonnassa mukana:)
    kauneusvinkki on runsas veden juonti ja ulkoilu
    emmi.saali a luukku.com

    VastaaPoista
  12. ääh vaikka nää nukkuminen, ravinto, vesi yms on tärkeitä (tylsiä), niin mä suosittelen ripsipidennyksiä :) Kuinka kiva herätä joka päivä siihen että on jo puolivalmis lähtemään ulos ovesta! Aluksi tuotti tietenki hankaluuksia ja luulin että omat ripset vaurioitus ihan nysiksi. Mutta nyt oon oppinu olemaan hieromatta silmiä (öljyä löytyy silti niin puhistusaineesta kuin voiteesta, hups) ja huomannu että omat tikkusuorat ripset sielä ihan kunnossa on :--)
    Seuraan Bloglovinin kautta! :) eli kaks arpaa. lauravolyym at gmail piste com

    VastaaPoista
  13. onnea! ja arvalla mukana! :)
    vinkkinä pitkille hiuksille: laita illalla nukkumaan mennessä löysälle letille, niin ei ole aamulla takussa :)
    elina_jokitalo (at)luukku.com

    VastaaPoista
  14. Synttärionnittelut! :) Olen lukijasi (blogger) nimimerkillä Niniane. charmedtaisan at hotmail.com

    Mun kauneusvinkki on ehdottomasti riittävä uni, ja terveellinen ravinto, mutta itsellä ehdottoman toimivat kikka on myös meikittömät päivät, eli antaa iholle välillä vapaata kaikesta pakkelista. :)

    VastaaPoista
  15. Aah, mikä palkinto! Multa löytyy paljon Guerlainia, mutta tuo on ollut molemmilla kerroilla loppu, kun olen sitä ollut ostamassa :D Onnea 2-vuotiaalle!

    Ihan spontaanisti tuli ensimmäisenä mieleen kauneusvinkiksi Roaccutan akneiholle :D Se on muuttanut käsitykseni lähes koko ulkonäöstäni. Toisena mulla on sama "salaisuus" kuin ylemmällä kommentoijalla, eli riittävä uni. Huomaan ihan selkeästi miten olen esim. ilta-aamu-vuoron jälkeen ihan ruumiin näköinen, vaikka kuinka laittaisi kirkasta huulipunaa.

    Olen lukija Bloggerin kautta. Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta nyt koen, että meillä on taas enemmän jotain yhteistä ;)

    neitikameleontti(at)gmail.com

    VastaaPoista
  16. Onnea! :) Oma vinkkini on ehdottomasti konjac-sieni.
    merikukka123 (at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Onnea 2-vuotiaalle. <3
    Ihon putsaus meikeistä myös silloinkin kun väsyttää aivan älyttömästi ja terveet elämäntavat.
    Luen bloggerin kautta TanjaP

    pikkunen78 (at) gmail.com

    VastaaPoista
  18. Oma kauneusvinkkini on: Meikkien poisto ja kasvojen puhdistus joka ilta!! Luen blogiasi bloggerin kautta nimellä Soffi. S-posti: sanna-yh@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Onnea 2v. "taaperolle"! :)
    Kauneusniksi väsyneille/turvonneille silmille: kostuta kaksi teepussia (mielellään vihreää teetä) kylmällä vedellä ja laita ne silmäluomille hautumaan vähintään viideksi minuutiksi. Jos ei ole teepusseja myös kurkkuviipaleet toimivat.
    Luen Bloggerin kautta.
    krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Voi vitsi mikä palkinto! :)

    Mun kauneusvinkki on hyvä ihonhoito, mutta lisäksi hyvä meikkivoide siinä rinnalla. ;)

    Luen bloglovinin ja bloggerin molempien kautta.

    juillenblogi (at) gmail.com

    VastaaPoista
  21. Kauneusvinkkini on: huolellinen ihonpuhdistus aamuin illoin ja hyvät kosteusvoiteet ja tietysti riittävä veden juonti. Luen Bloglovinin kautta. nittanne(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Onnea! Osallistun kahdella arvalla!
    Paljon unta, vettä ja ulkoilua sekä meikittömät päivät.
    holopaisen_veera [at] luukku.com

    VastaaPoista
  23. Luen eniten bloglovinin kautta . Onnea synttärisankarille ! :) Riittävä nukkuminen on oikeastaan paras kauneusniksi ja myös terveysniksi. Ainahan se ei ikävä kyllä onnistu .

    nsandbe1(at)welho.com

    VastaaPoista
  24. Onnittelut!
    Osallistun kahdella arvalla, lukijana bloggerin kautta.
    Oma ehdoton kauneusvinkkini, mitä olen hyvin yrittänyt itsekin toteuttaa, on ettei stressaisi liikaa kauneudesta, vaan jättäisi aikaa myös rentoutumiselle ja antaisi itsensä olla ihan vaan rennosti, liikaa pynttäytymättä. ;)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Onnea kaksivuotiaalle! Aivan ihana palkinto!

    Minäkin olen sen vedenjuonnin kannalla, se todellakin vaikuttaa ihoon varsin positiivisesti. Lisäksi omalle iholle sopivat puhdistustuotteet ja jokapäiväinen hyvä puhdistus.

    Bloggerin lukulistan kautta seurailen eli kahdella arvalla mukana.
    pakolliset ät gmail.com

    VastaaPoista
  26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  27. Paras kauneusvinkkini on riittävät yöunet ja runsas vedenjuonti, niillä pääsee jo pitkälle =). Mukaan yhdellä arvalla kivaan arvontaan.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Liityin lukijaksi joten kahdella mukaan :) Meikin pois puhdistaminen on kaikkein tärkeintä aina.
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi! :) Kauneusvinkkini on se, että käytän apteekin ihonhoitotuotteita markettituotteiden sijaan, vaikka on vähän kalliimpia niin se kannattaa kun iho pysyy kunnossa. :)
    zebra3@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Jos pois luetaan jo edellä mainitut stressin välttely, hyvät puhdistustuotteet ja riittävä uni sekä perusmeikkipohja niin kalpean suomalaisen hyvä ystävä on poskipuna.

    Luen blogiasia bloggerin/bloglovin'in kautta joten kahdella arvalla mukana. Sähköposti löytää osoitteeseen kahvimaitoa [a] gmail piste com.

    VastaaPoista
  31. Anne
    Onnea blogille! Uutena meikkivinkkinä olen ottanut käyttöön kosteussuihkauksen meikin päälle raikastamaan ja kiinnittämään meikkiä, toimii.
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  32. Voi mikä palkinto! Toi kynsilakka näyttää ihanalta.:)

    Säännöllinen ihonhoito päivittäisine puhdistuksineen ja oikeat tuotteet ovat kaiken a ja o. Lisäksi muotoillut kulmat antavan nostetta katseeseen.

    Luen bloglovinin kautta.

    hopeapupu@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Ihanat palkinnot!
    Oma kauneusvinkkini on pitää meikittömiä päiviä ja kosteuttaa ihoa niin sisäisesti kuin ulkoisesti, se on etenkin näin kuivaihoisena ja ilmojen kylmetessä hyvä muistaa :)
    Seuraan bloglovinin kautta. stigaba (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Iiiihanat palkinnot!! :)) Olen lukija Bloggerin kautta.

    Kauneusniksi: 2 litraa vettä päivässä! Tekee aineenvaihdunnalle ihmeitä ja pitää ihon kirkkaana. Jos liikkuu paljon, niin vielä enemmän saisi juoda.

    mitenniinliikaa ät gmail.com

    VastaaPoista
  35. Kaksi arpaa :) Kunnon yöunet on paras konsti :)
    millanen2@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Oon nyt seuraillu sun postauksia jonkun aikaa joten osallistutaanpa nyt vaikkakin aivan pettämättömän surkeella tuurilla ;)
    Mun kauneusvinkki on huoliteltu olemus. Siistit kynnet,ihana hajuvesi ja pohjameikki tekee jo paljon! Jos mennään kauneuden edistämiseen on se ehdottomasti saunassa käytetyt kasvo-ja ihonaamiot. Saunalla on ihania vaikutuksia hoitavien tuotteiden kanssa. :)
    josperi_@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Onnea synttäreiden johdosta!

    Kauneusvinkkinä toimikoon öljyt kuivan ihon hoidossa, iltaisin kasvoille yövoiteen alla käytettynä.

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Yhdellä mukaan. Laadukkaat ihonhoitotuotteet on vinkki!
    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  39. Onnea blogille! Kauneusvinkkinä sanoisin juuri sille omalle ihotyypille ja ihon tarpeisiin sopivan ihonhoidon, parhaiten toimivan yhdistelmän löytää vain kokeilemalla. :) Luen bloggerin kautta.

    meikinloppu@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Vinkkinä ehdottomasti riittävät kasvojen puhdistusrutiinit (meikit AINA pois!) ja tietystikin riittävä kosteuttaminen niin sisäisesti (vesi) kuin ulkoisesti :) miia.ahola@hotmail.fi

    VastaaPoista
  41. Suuret onnittelut sankarille!

    Kauneusvinkkinä tummille silmänalusille (koska ovat itsellä ah, niin usein ajankohtaiset...) on illalla silmänympärysvoiteella löträäminen ja piiitkät unet. Vielä kun saisi itsekin tuon toteutettua ;)

    Yhdellä arvalla mukana:
    enlehti(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  42. Kauneusniksit on mulle kauhean hankalia, koska mulla ei ole mitään ihmeellistä. Perus asiat, kuten syö terveellisesti, malta etsiä juuri omalle iholle tarkoitetut ihonhoitotuotteet, juo vettä ja nuku tarpeeksi. Toisaalta, myös rentoutuminen esimerkiksi hyvän kirjan parissa vaikuttaa myös ulkopuolelle, koska stressihän vaikuttaa monella tavalla ja sitä ylimääräistä stressiähän olisi hyvä välttää. :)

    Seuraan blogiasi myös Bloggerin kautta. :) Osallistun siis kahdella arvalla.

    udmo (at) hotmail.fi

    VastaaPoista
  43. Onnea blogin syntymäpäivälle!! Kauneusvinkkini on paljon vettä ja hedelniä, vähemmän päistettua ruokaa. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  44. Onnittelut!
    Lukijana Bloggerin kautta nimellä Maaria, joten kaksi arpaa.
    Paras kauneusvinkkini on riittävät yöunet ja runsas vedenjuonti :)
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Kaikkein yksinkertaisin vinkki on juoda 2-3 litraa vettä päivässä, se pitää ihon kunnossa.
    Mukana yhdellä arvalla.
    mussaka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  46. Meikkirutiineissa panosta kulmakarvojen korostamiseen, eli voidemaisella highlihterilla vedän millin tarkasti kulmakarvan ja ihon välisen rajan. Toinen niksi nopeaan ja täydelliseen meikkipohjaan: kastele meikkisieni kunnolla vedessä ennen meikkivoiteen levitystä, jälki on niin paljon parempaa! :)

    Seuraan Bloggerin kautta :) Larazone (at) hotmail.fi

    VastaaPoista
  47. Oma "salainenkorttini" kauneudessa on ehdottomasti liikunta ja sen mukana tulevat perus terveelliset elämäntavat! Ulkona oleva raikas ilma ja kauniit ulkoilumaisemat saavat mielenkin hyvälle tuulelle :)
    Mukavaa syksyn jatketta!
    Lueskelen bloggerin kautta, lifestylebyjuulia@hotmail.fi

    VastaaPoista
  48. Hyvää synttäriä blogillesi! Ihme miten tämä arvonta oli voinut mennä silmieni ohitse, ihana palkinto!

    Kauneudenhoidon niksinä kannustaisin aloittamaan ihan pohjalta, eli terveellisten elämäntapojen kehittämisellä, vaikka onkin pimeä ja synkkä syksy. Meikitön naama näyttää kovin nätiltä kun ulkolenkki on saanut posket punottamaan ja silmät hehkumaan. :)

    Mukana kahdella arvalla, bloggerin kautta seuraan.

    Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
  49. Seuraan nyt Bloggerin kautta, kaksi arpaa.
    Mielestäni terveellinen ruokavalio on kaiken a ja o, siihen päälle vielä liikunta ja ihonhoito, yksinkertaisia perusjuttuja siis! :)
    pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  50. Oijoi, pitääpä osallistua :)
    Lempituotteeni on uusin löytöni: Benefitin Boi-ing korjausvoide, jota olen käyttänyt tummille silmänalusilleni ja luomille.

    Kaiken A ja O olisi hyvät yöunet ja puhdas ruoka :)

    Toisen arvan saa Kakkutiikerin leivontablogini.

    -Marika

    (kakkutiikeri@gmail.com)

    VastaaPoista
  51. Onnittelut!

    Mun kauneusnikseistä tärkein itelleni on vedenkestävä ripsari! Mulla on suorat ripset joten vedenkestävä ripsari pitää ne taivutettuina. Esimerkiksi lumenen vedekestävän meikin poistoaine on mahtavaa, eikä yhtään turhauttavaa niinkun monet sanoo.

    Kahdella arvalla, seuraan nimimerkillä SiniMarja

    sinikivel@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!