keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Messusaalista

Kävin sitten minäkin pyörähtämässä viime viikonloppuna I Love Me -messuilla, joissa parasta antia oli toisten kosmetiikkabloggaajien tapaaminen ja se, että sai hypistellä ja höpistä kosmetiikasta oikein urakalla ja ajan kanssa. Kävin kiertämässä messuja sunnuntaina päivällä ja silloin messuilla oli minusta ihan siedettävä määrä väkeä. Ehkä sateinen sää sai monet jäämään kotiin, enkä ihmettele, houkutus oli itselläkin kieltämättä suuri. Mutta onneksi perillä oli kuivaa ja lämmintä. ^_^

Ja totta kai ostoksiakin tuli tehtyä, vaikka omasta mielestäni oli hankinnoissani aika maltillinen. Tässä koko saaliini:

Messusaalis vuosimallia 2014.

Muutama kynsilakka, totta kai, kasvonaamio, ekohuulirasva, siveltimiä, luomiväripaletti ja välipalapatukoita. Välipalapatukoista ei sen enempää (paitsi että niistä oli maistiaisia ja maistuivat tosi hyviltä!), mutta katsotaan muita ostoksia vähän tarkemmin:

Zoyan Zara ja Sinful Colorsin Hottie, Under 18 ja Cinderella.

Kynsijuttuja oli tänä vuonna vähän vähemmän kuin viime vuonna, mutta itse innostuin kovastikin siitä, että Sinful Colors oli isosti esillä: merkki oli juuri lanseerattu Suomeen ja vaikka jälleenmyyjistä ei vielä ollut varmuutta, on kiinnostusta kuulemma ollut laajasti. Messuilla lakkoja sai ostaa 3,50 euron hintaan ja kympillä kolme. Herkullisia värejä olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta näihin kolmeen päädyin lopulta aika nopeasti. Ihanat värit ja hauskoista nimistä plussaa.

Zoyan lakat maksoivat messuilla 12 euroa/kpl, joten en ollut ajatellut niitä ostaa. Mutta lakkapullot näyttivät sitten lopulta liian houkuttelevilta kauniissa riveissään. Tämä malva-laventeli-lila-mikälie voimakkaalla kultaisella flashilla oli vain liian upea vastustettavaksi. Vastaavaa ei vielä löydy kokoelmistani, sitä paitsi sävyn nimi on Zara eli melkein Sara. Se lähti siis mukaani.

Hurraw-huulivoide ja Avonin Planet Spa Heavenly Hydration -kasvonaamio.

Olen juuri hankkinut Avonin tunnukset ja tein alkuviikosta ensimmäisen Avon-tilaukseni, ja olin aikeissa tilata mm. tämän Planet Spa -sarjan Heavenly Hydration -naamion. Kun se sitten tuli messuilla vastaan noin puoleen hintaan eli viidellä eurolla, nappasin sen välittömästi mukaani. Ensitestailun perusteella ihan kelpo naamio, mutta ei välttämättä yllä suosikikseni.

Hurraw-huulirasvat oli niin ikään juuri lanseerattu Suomeen, ja minäkin jäin heti nuuhkimaan näiden hauskasti pakattujen luonnollisten huulirasvojen yli 20 tuoksuvaihtoehtoa. Omakseni päätyi kookoksentuoksuinen huulivoide logiikalla huulirasvoja ei voi olla liikaa, etenkään talven lähestyessä ja Roa-kuurilla! ^_^

Ecotoolsin sivellinsetti ja Essencen luomiväripaletti All About Nude.

Ecotoolsin siveltimet nappasin mukaani bloggaajakollegan suosituksesta, hyviä siveltimiähän ei voi olla liikaa ja Ecotoolseja en ole ennen kokeillutkaan. Siveltimet ovat kaksipäisiä, joten nämä voisivat olla näppärät matkalla.

Etukäteen olin kuullut, että messuilla on myös Essencen ständi ja sen halusin nähdä, sillä en ole vielä Suomessa päässyt Essencejä ihastelemaan. Mukaan tarttui nopealla ostopäätöksellä tämä nudepaletti All About Nude, jonka hinta ei päätä huimannut: vähän yli neljä euroa. Ekan kokeilun perusteella värit eivät ihan täysin vakuuttaneet pigmenttisyydellään, mutta kyllä näistä väriä lähti, kun jaksoi kerrostaa. Ja lopputulos oli kyllä kaunis ja kesti hyvin. Joten etenkin hintaansa nähden hyvä ostos.

Kävittekö te messuilla? Teittekö hyviä ostoksia?

Ihanaa keskiviikkoiltaa ja loppuviikkoa kaikille! ^_^

8 kommenttia:

  1. Kävin messuilla! Oma saaliini jäi melko pieneksi, mutta olen sitäkin tyytyväisempi. Ostin treenipannan, lämpösuojamattoalustajutun, kaksi luomiväripalettia, siveltimen ja beautyblenderin. :) Kivoja löytöjä teit! :) Itseä harmittaa kun en löytänyt tuota Hurraw- tai essencen pistettä... Ehkä se oli sitten merkki, että et nainen tarvitse lisää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että teit hyviä löytöjä! Ja Essence ja Hurraw olivat kyllä molemmat vähän piilossa, Essencen löysin kavereiden avulla ja Hurraw löytyi vähän vahingossa. Mutta ehkä tosiaan oli tarkoitettu niin, että te ette näillä messuilla kohtaa. :-)

      Poista
  2. Kivoja shoppailuja! Itse kyllä tykkään noista Essencen luomiväreistä todella paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Mulla ei ole hirvesti kokemusta Essencen luomiväreistä, mutta muista meikeistä jonkun verran, Essenceltä löytyy kyllä monia kivoja juttuja. :-)

      Poista
  3. Kävin messuilla ja kivoja ostoksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla on kyllä kiva käydä! Ja kiitos! :-)

      Poista
  4. Essence tuotteet ovat hintaansa nähden aika hyviä. Tilailen niitä netistä, koska täällä ei ole vielä kauppaa josta niitä saisi. Hurraw huulirasvojakin aion ostaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä ihan samaa mieltä, etenkin hintaansa nähden Essencet ovat hyviä, vaikka tietty heikompiakin tapauksia mahtuu mukaan. Minäkin olen ostanut niitä enimmäkseen netistä, mutta olisi tietty kiva, jos niitä pääsisi myös livenä ihmettelemään. Ja Hurraw vaikuttaa kyllä lupaavalta! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!