maanantai 19. tammikuuta 2015

Lookfantasticin Beauty Box

Koska rakastan kosmetiikkaa ja rakastan yllätyksiä (no ainakin kivoja sellaisia ^_^), rakastan myös kosmetiikan yllätysbokseja. Kotimainen LivBox ei vain ole minua varten, mutta olen testannut korealaisen Memeboxin ja tykännyt. Ja kun kosmetiikan nettikauppa Lookfantastic toi myyntiin oman kuukausiylläriboksinsa, kiinnostuin heti.

Lookfantasticin Beauty Boxin voi ostaa aina boksi kerrallaan eli mitään jatkuvaa tilausta ei tarvita. Ensimmäiset boksit ilmeisesti myytiin jo ennakkotilausvaiheessa loppuun aika nopeasti. Boksin hinta on 19,95 euroa, mikä on minusta ihan siedettävä hinta ylläristä, varsinkin kun arvelin, että sisältö voisi olla aika houkutteleva, onhan Lookfantasticin valikoima tosi laaja ja vaikka mitä kiinnostavia merkkejä löytyy.

Jäin ensimmäisten boksien junasta kuitenkin osittain ihan tarkoituksella, sillä ennakkotilauksen toimituskulut ovat aika huimat, muistaakseni yhdeksän euron paikkeilla. Normaalistihan Lookfantasticilla ei ole toimituskuluja, joten summa tuntui siksikin aika isolta. Syynä korkeisiin toimituskuluihin on ilmeisesti se, että ennakkotilatut boksit toimitetaan kuriirilla, kun taas normaalitilauksen tavallisen postin mukana.

Jos bokseja on vielä jäljellä ennakkotilausten jälkeen, ne tulevat ns. normaaliin myyntiin ja silloin boksin saa siis ilman toimituskuluja. Näin kävi tammikuun boksin kanssa ja vips, se lähti tilaukseen. ^_^ Ja tässä hän nyt sitten on:



Lookfantasticin tammikuun 2015 Beauty Boxin sisältö.

Ensireaktio ja vaikutelma: tykkään! Katsotaan sisältöä vähän tarkemmin:

Nuxen Crème Fraiche -kasvonaamio ja Gatineaun silmänympäryslaput.

Pakkauskokoja ei sen tarkemmin eritellä mukana tulevassa tuote-esitteessä, mutta käsittääkseni Nuxen Crème Fraiche -kasvonaamio on täysikokoinen tuote, samoin veikkaisin noista poretableteista (!), mutta muut tammikuun Beauty Boxin tuotteet ovat varmaankin kokeilukokoja.

Nuxen rauhoittavan ja kosteuttavan kasvonaamion löytyminen boksista ilahdutti erityisesti näin kylmään vuodenaikaan, kun iho kiristelee jatkuvasti. Pidän Nuxen tuotteista ja tämä kasvonaamio on minulle ihan uusi tuttavuus. Se pääsi myös heti käyttöön ja sanotaan, että vaikuttaa kivalta ja helppokäyttöiseltä perusnaamiolta, Kosteutusteho ei ehkä ole ihan kaikkein huimimmasta päästä, mutta varmasti tätä tulee käytettyä talven ja kevään mittaan.

Myös Gatineaun silmänalusille tarkoitetut naamiolaput testaan mielelläni. Olen kokeillut vastaavia aasialaisilta merkeiltä ja tykännyt. Nämäkin tulevat tarpeeseen tähän aikaan vuodesta.

Philip Kingsleyn Daily Damage Defence -hoitosuihke, O'rightin Golden Rose Oil -öljy ja Molton Brownin Templetree-suihkugeeli.

Philip Kingsleyn kokeilukokoinen Daily Damage Defence -hoitosuihke ilahdutti myös kovasti, sillä en ole merkin tuotteita ennen kokeillut ja hoitosuihkeelle nyt on aina käyttöä. O'right on minulle entuudestaan ihan tuntematon merkki, tämän pikkuruisen pullon hiuksille tarkoitettua Golden Rose -öljyä kokeilen mielelläni.

Ja suorastaan riemunkiljahduksia aiheutti Molton Brownin putelin näkeminen boksissa. Olen monesti hypistellyt Molton Brownin tuotteita ja hinkunut niitä nettikaupoissa, mutten ole koskaan vielä raaskinut ostaa. Tämä Templetree-suihkugeeli pääsee heti käyttöön ja paraatipaikalle kylpyhuoneeseeni, onhan pullo jo itsessään kaunis kuin mikä.

Myvitamins-poretabletit.

Mutta mitä ihmettä poretabletit tekevät kosmetiikkaboksissa? Okei, kauneus syntyy myös (ja ennen kaikkea) sisältäpäin, mutta silti tämä sai minulta aika monia kulmankohotuksia. No, eiköhän näille vadelmanmakuisille C-vitamiiniporeillekin löydy käyttöä, vaikka mieluummin olisin ottanut jonkun "oikean" kosmetiikkatuotteen näiden sijaan.

Tällainen oli siis Lookfantasticin tammikuun Beauty Box. Ainakin vielä äsken kurkatessani boksia oli edelleen saatavilla Lookfantasticilla. Mitäs mieltä olette? Onko Lookfantasticin Beauty Box teille tuttu? Enta vastaavanlaiset muut kosmetiikkaylläriboksit?

Ihanaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. En ole tilannut koskaan yhtäkään boksia, mutta tammikuinen LookFantasticin Beauty Box meinasi mennä tilaukseen. Tekisi edelleen mieli tilata, vaikka sisältö onkin tullut jo moneen kertaan nähtyä. Naamio, hiusöljy, silmänaluslappuset ja hoitosuihke olisivat niin mun juttuja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli kyllä minustakin tosi kivat tuotteet! Ja jos ne ovat itselle mieluisat, niin eihän se edes haittaa, vaikka sisältö on paljastunut ja boksin tilaa, eipähän ainakaan tule pettymyksiä. :-)

      Poista
  2. Mäkin tilasin boksin jälkikäteen, koska postikulujen kanssa boksin hinta olisi turhan korkea. Nuxen naamio oli ehdottomasti suosikkini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja olen samaa mieltä, postikulut nostavat hintaa kyllä sen verran reilusti, että mieluummin minäkin odotan. :-)

      Poista
  3. Hei! Kannattaa myös välttää tuota ennakkotilausta siksi, että kuljetusfirma DPDn (PostNordic) toimittaminen on erittäin epäluotettavaa. Tilasin ennakkopaketin, jota oli muka käyty toimittamassa minulle ja toimitus oli epäonnistunut alaoven oltua lukossa. Harmi vaan, että DPD:n toimitukset tehdään ns. virka-aikana ja tuolloin taloni alaovi on auki. Minulle ei oltu jätetty minkäänlaista ilmoitusta toimitusyrityksestä. Kun tajusin itse alkaa selvittämään DPD:n sivuilta pakettini kohtaloa, laitoin viestiä DPD:lle, josta sain automaattivastauksen, että viestiini vastataan 24 tunnin kuluessa. Vastaus tuli kahden päivän päästä ja siinä ilmoitettiin, että pakettini oli lähetetty edellisenä päivänä takaisin, koska sitä ei oltu pystytty toimittamaan minulle. Ennakkotilaus ei siis kannata, maksat enemmän surkeaakin surkeammasta toimituksesta. Tällä hetkellä ketutuksen määrä on aika valtaisa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei miten kurjaa! Minulle tuli vähän aikaa sitten toisen nettikaupan lähetys DPD:n kuljetuksella ja minustakin oli tosi outoa, että heiltä ei soitettu, mutta sain parin toimitusyrityksen jälkeen sähköpostin ja osasin sitten ottaa yhteyttä ja sain sovittua toimitusajan. Tosi outoa tuollainen toiminta todellakin! Ja voin uskoa, että ketuttaa, kun on vielä maksanut paljon toimituksesta!

      Poista
  4. Onpas mukavan oloinen sisältö! Itse olen tilannut joskus ainoastaan Livboxia, mutta senkin lopetin, kun niin monta tuotetta jäi aina käyttämättä. Nyt olen havahtunut muiden blogien välityksellä siihen, että näitä boksejahan on vaikka millaisia. :) Tuo Memeboxi kiinnostaisi ihan erityisen paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tämä kyllä päihittää Livboxin kevyesti sisältönsä puolesta, vaikka onkin vähän hintavampi. Ja Memebox on kyllä myös tosi houkutteleva! Juuri päädyin taas sen sivuille kurkkimaan uusia bokseja. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!